Partnerek

Sys-Control Kft.

Az integrált növény- és kártevőirtás az utóbbi években gyorsan fejlődött, hogy a termékminőséget és a termelést optimalizálni lehessen, miközben a környezeti lábnyomot és a folyamatok költségeit csökkenteni. A mezőgazdaságnak ez a sajátos szegmense és problémái természetesen az egész világon jelen vannak. A Sys-Control megoldást kínál erre a kihívásra, AgroSense-nek hívják

Valódi különbség a mezőgazdasági erőforrás-gazdálkodásban. Az AgroSense egyedileg integrálja a meteorológiát, a talaj- és termésérzékelőket, a vezeték nélküli adatgyűjtést és a felhőalapú termény- és erőforrás-kezelő szoftvereket, ügyfeleink termékeinek szentelt algoritmusok alapján. Minden fejlesztés, amelyet eddig elvégeztünk, és az, amelyet meg akarunk tenni, a vevőink igényeit tükrözi. Az elmúlt 6 évben a rendszert organikusan fejlesztettük ki folyamatos felhasználói tesztekkel és felhasználói visszajelzésekkel. Ügyfeleink visszajelzései alapján az a tendencia, hogy a hagyományos naptár alapú folyamatokat kiváltják a növények, a rovarok és az időjárás legfontosabb paramétereinek elemzésén alapuló döntések. Elsődleges célunk a felhasználói élmény maximalizálása, tehát minden tudományos és technológiai fejlesztés oly módon van megszervezve, hogy megbízhatóbb, kényelmesebb és hatékonyabb visszacsatolást eredményezzen a felhasználók számára.

https://www.syscontrol.hu

https://www.agrosense.com

Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.

A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. a termelő vállalatoktól független, non-profit K+F intézet, amely a magyar élelmiszeripar, a kapcsolódó iparágak és mezőgazdaság igényeit szolgálja. A Hűtőipari Fejlesztési és Minőségvizsgáló Intézet jogutódja, amely a magyar hűtőipar kutatóbázisa volt. Így több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik élelmiszeripari termék- és folyamatfejlesztés, termék piacra bocsátás, tudás- és technológiatranszfer, valamint élelmiszer-biztonsági rendszerek kiépítése és alkalmazása tekintetében. Tevékenysége az élelmiszeripar teljes egészére kiterjed, illetve hangsúlyos szerepet kapnak az élelmiszeripar határterületeinek együttműködésével megvalósítható folyamat- és technológia optimalizálási, valamint hatékonyság növelési feladatok.

Angol anyaintézete (www.campdenbri.co.uk) révén közvetlenül hozzáfér az angol és az EU élelmiszeripar legújabb fejlesztési eredményeihez és módszereihez, fejlesztéseit hagyományosan az iparvállalatokkal szorosan együttműködve valósítja meg. Szakemberei több évtizedes technológiai és üzemi gyakorlattal rendelkeznek a legtöbb élelmiszeripari ágazat, különös tekintettel a zöldség- és gyümölcs feldolgozás területén.

Az Intézet számos hazai és nemzetközi pályázatban vett, és vesz részt, amelyekben többek közt a technológia-, illetve tudástranszfer feladatok munkacsoportjának vezetője. A SweetVeg projektben az élelmiszerlánc szereplőinek igényeit ismerő partnerként a nyersanyag és késztermék vizsgálatok tervezésében és kivitelezésében, valamint a kapott adatok kiértékelésében és elemzésében vállal jelentős szerepet.

http://campden.hu

TERRAPRO

A TERRAPRO 2014-ben alakult azzal a céllal, hogy innovációs és technológiai ismereteit a termelők szolgálatába állítsa és hozzájáruljon a hatékonyabb agrárgazdálkodási mérések elvégzéséhez. Több mint egy évtizedes tapasztalatukkal a TERRAPRO alapítói komoly háttérrel rendelkeznek a mérnöki, kommunikációs, mezőgazdasági és információs technológiák terén.

Fő célja, hogy szolgáltatásai révén biztosítsa a termelők számára a közvetlen technikai támogatást, a legjobb mezőgazdasági technológiákat (pl. intelligens öntözési rendszerek) annak érdekében, hogy jobb minőségben és hatékonyabban tudjanak termelni.

Portugáliában a TERRAPRO szorosan együttműködik a CCTI-vel (www.ccti.pt).

www.terra-pro.net

hu_HUHungarian